Els imperdibles

Si, si… Si tot això està molt bé, però i que me’n dieu de tots aquells llocs amb encant que només els lloretencs coneixen?

Ens referim a tot tipus d’establiments que per una cosa o per una altra tenen el seu atractiu i que si no te’ls recomana algú d´aquí,  te’ls deixaries escapar, i l’experiència no seria completa.

Així doncs, nosaltres te’ls volem explicar, però no ho diguis a ningú… Et direm totes aquelles visites indispensables que si vens a Lloret no et pots perdre, és per això que els hem anomenat els imperdibles. Saps on prendre el millor còctel? Sabries trobar el racó més idoni per fer-hi la millor fotografia? Et vé de gust saber alguna curiositat del poble o algun safareig? Doncs a Lloret Guide et recomanarem tots aquells llocs més concorreguts per un lloretenc, com si fossis un més de nosaltres. Ja ho saps, completa la teva experiència amb els nostres imperdibles.

Comerç

Fes que la teva estada a Lloret esdevingui tan autèntica com sigui possible i t’hi sentis com a casa. Vols saber on comprar un bon calçat? Et vindria de gust una mica de dolçor d’una de les millores pastisseries de Lloret? Et vols endur algun detallet i no saps a quina botiga entrar?

A Lloret Guide et donem un seguit de propostes perquè estigueu ben convençuts de la vostra compra. Sabem on adreçar-vos en cada moment per tal que quedeu ben satisfets i vulgueu tornar. Sereu molt ben rebuts a tot arreu. Us hi estaran esperant.

Gastronomia

Després d’un dia ple d’activitats res millor que acabar-lo amb una bona experiència gastronòmica. Des de Lloret Guide et fem tot un seguit de propostes per menjar-hi com a casa.

Vols tastar el millor pollastre? On hi fan les millors tapes? I al vespre, prenem un daikiri de debò? Des d´on pots gaudir d´unes bones vistes? Perquè si vens a Lloret te’n vagis amb la panxa ben contenta. És com posar la cirera al pastís.

Curiositats

Si sou una mica curiosos i aneu tot passejant per Lloret de Mar us anireu preguntant el perquè d´algunes coses.

Teniu curiositat? Voleu saber perquè es va realitzar el monument a “La Dona Marinera” i qui n’és el seu autor? Voleu conèixer l´essència dels Jardins de Santa Clotilde? Sabies que alguna de les sirenes que hi trobareu tenen no una, sinó dues cues? Sabeu perquè el cementiri modernista de Lloret és conegut com el cementiri dels Indians? Qui és l’ “americano” que va construir la Casa Garriga que avui dia és seu del Museu del Mar de Lloret? Sabies que l’església Parroquial de Sant Romà té empremta modernista?