El nostre projecte

És un plaer per nosaltres presentar-vos aquest nou projecte, una eina imprescindible per tot aquell que vulgui conèixer la nostra vila i tingui la curiositat de voler viure com un més a casa nostra.

Més enllà del turisme de sol i platja, Lloret de Mar té un munt d’activitats tant lúdiques com culturals o esportives que val la pena conèixer amb l´ajuda de  LloretGuide, un web creat amb la intenció de mostrar als visitants més inquiets tots els racons que encara queden per descobrir més enllà de les nostres fantàstiques platges.

LloretGuide neix des del cor, des de l’estimació a la nostra població la qual creiem que té encara molt per ensenyar.

Gaudeix de LloretGuide i aprofita aquesta oportunitat que dóna a tots aquells que vulguin gaudir dels costums locals  i de la manera de fer dels seus habitants de la mà dels qui més orgullosos estan d’ensenyar-vos aquesta bonica població de la Costa Brava, els seus habitants que us faran d’amfitrions encantats de poder presentar totes les peculiaritats que els fan sentir orgullosos de ser lloretencs.

Com no pot ser d’una altra manera, LloretGuide aposta per un turisme sostenible que incideix en el territori, posant en valor la seva història, els seus costums més arrelats, la seva gastronomia, el seu entorn natural en plena Costa Brava, entre mar i muntanya, i tot això més enllà dels circuits  comercials i sentint les tradicions que encara avui dia perduren.

La nostra principal peculiaritat és l’aposta per personalitzar cada una de les activitats que s’hi ofereixen de tal manera que cada una d’elles es combini amb propostes originals per tal que l’experiència sigui única i exclusiva per a cada un de vosaltres.

No trobeu que és justament l´eina que ens faltava per conèixer el Lloret més autèntic? Aprofiteu-la i gaudiu-la, no us en penedireu.

 

Jordi Martí i Utset